dp-home
Deklaratív programozás / Declarative programming
2006. őszi félév / Autumn semester 2006
BMEVIFO2218

Legutóbbi frissítés / Last update: 2007-02-02

dp-current

Friss hírek / News

Jó tudni / Good to know

Kisházik / Small homework

Nagyházi / Big homework

Levelezési lista / Mailing list

A levelezési lista egyrészt a tárggyal kapcsolatos fontos események és tudnivalók közzétételére, másrészt konzultációra szolgál.

A tárgy hallgatóit az ETS-ben megadott címükkel automatikusan felvesszük a levelezési listára is. Figyelem: kizárólag az ETS-ben megadott című postafiókjából küldhet levelet a listára a dp-l@iit.bme.hu címre. Mielőtt kérdezne, nézze meg a levelezési lista archívumát, hátha ott máris megtalálja a választ!

Követelmények / Requirements

A tantárgy adatlapja és a tárgykövetelmények megtalálhatók a Dékáni Hivatal, illetve a tárgy honlapján. / The Course Datasheet and Requirements are available on the webpage of the course.

Gyakori kérdések - válaszokkal / Frequently asked questions - with answers

Elektronikus TanárSegéd / Electronic Tutoring System

Az Elektronikus TanárSegéd (ETS) segít a tananyag gyakorlásában, beszedi a házi feladatokat, fogadja a jelentkezéseket a zárthelyikre és más alkalmakra, közli a zárthelyik eredményét stb.

Az ETS-be a NEPTUN-kóddal kell belépni. Az ETS az üzeneteit alapértelmezés szerint a tárgyat felvett minden hallgatónak a {neptunkod}@neptudkod.hszk.bme.hu címére küldi el, ez a cím azonban később bármikor módosítható.

Gyakorlórendszer / Exerciser

Használja a Web-alapú gyakorlórendszert! Elérhető az ETS-ből NEPTUN-kóddal.

A gyakorlórendszer hálófüggetlen, otthon használható változata letölthető innen: Windows változat, Linux változat.

Zárthelyik / Midterm tests

Vizsgák / Exams

Az írásbelivel kombinált szóbeli vizsgát a jelentkezési sorrendet követő beosztás szerint tartjuk, amelyet a vizsga előtti napon teszünk fel a tárgy honlapjára. Jelentkezni a NEPTUN-rendszerben kell.

Nyomtatott jegyzetek / Printed lecture notes

A logikai, ill. a funkcionális programozásról szóló jegyzetek nyomtatott változata néhány példányban még megvásárolható Bazsó Lászlónétól a V2.104-ben, munkanapokon, délelőttönként. A jegyzetek újranyomását már nem tervezzük.

Letölthető jegyzetek, előadásdiák, példaprogramok / Lecture notes, slides, programming examples for downloading

Folytatás-tárgyak / Continuation courses

Egyéb hasznos hivatkozások / Other useful links

dp-home Teljes szövegű elektronikus folyóiratok, bibliográfiai adatbázisok, szótárak, lexikonok, nyelvi tesztek. Ingyenesen érhetők el felsőfokú tanintézetek, kutatóintézetek, szakkönyvtárak és más közintézmények IP-tartományából.

DP Admin
Vissza az elejére / Back to the top