dp-home
Deklaratív programozás / Declarative programming
2008. tavaszi félév / Spring semester 2008
BMEVIFO2218

Legutóbbi frissítés / Last update: 2008-06-06

dp-current
Ezen a lapon a magyar nyelvű budapesti és révkomáromi, valamint az angol nyelvű budapesti kurzus hallgatóinak szóló tudnivalók olvashatók. / This page contains information about the courses held in Hungarian in Budapest and Révkomárom, and the course held in English in Budapest. There is a special page also about the course in English here.

Friss hírek / News

Házi feladatok / Homeworks

Zárthelyik / Mid-term tests

Általános tudnivalók / General information

Gyakorlatok beosztása / Schedule of practice classes

Levelezési lista / Mailing list

A levelezési lista egyrészt a tárggyal kapcsolatos fontos események és tudnivalók közzétételére, másrészt konzultációra szolgál.

A tárgy hallgatóit az ETS-ben megadott címükkel automatikusan felvesszük a levelezési listára is. Figyelem: kizárólag az ETS-ben megadott című postafiókjából küldhet levelet a listára a dp-l@iit.bme.hu címre. Mielőtt kérdezne, nézze meg a levelezési lista archívumát, hátha ott máris megtalálja a választ!

Követelmények / Requirements

A tárgykövetelmények a 2007. év tavaszi félévétől kezdve megváltoztak. A 2007. február 15-étől érvényes tárgykövetelmények megtalálhatók a Dékáni Hivatal, illetve a tárgy honlapján. / The Course Datasheet and Requirements will change in the 2007 Spring semester. For the time being, the old version is available on the webpage of the course in English.

Gyakori kérdések - válaszokkal / Frequently asked questions - with answers

Elektronikus TanárSegéd / Electronic Tutoring System

Az Elektronikus TanárSegéd (ETS) segít a tananyag gyakorlásában, beszedi a házi feladatokat, fogadja a jelentkezéseket a zárthelyikre és más alkalmakra, közli a zárthelyik eredményét stb.

Az ETS-be a NEPTUN-kóddal kell belépni. Az ETS az üzeneteit alapértelmezés szerint a tárgyat felvett minden hallgatónak a {neptunkod}@nc.hszk.bme.hu címére küldi el, ez a cím azonban később bármikor módosítható.

Gyakorlórendszer / Exerciser

Használja a Web-alapú gyakorlórendszert! Elérhető az ETS-ből NEPTUN-kóddal.

A gyakorlórendszer hálófüggetlen, otthon használható változata letölthető innen: Windows változat, Linux változat.

Vizsgák / Exams

Letölthető jegyzetek, előadásdiák, példaprogramok / Lecture notes, slides, programming examples for downloading

Egyéb hasznos hivatkozások / Other useful links

dp-home Teljes szövegű elektronikus folyóiratok, bibliográfiai adatbázisok, szótárak, lexikonok, nyelvi tesztek. Ingyenesen érhetők el felsőfokú tanintézetek, kutatóintézetek, szakkönyvtárak és más közintézmények IP-tartományából.

DP Admin
Vissza az elejére / Back to the top