dp-home
Deklaratív programozás / Declarative programming
2007. őszi félév / Autumn semester 2007
BMEVIFO2218

Legutóbbi frissítés / Last update: 2008-01-11

dp-current

Friss hírek / News

Levelezési lista / Mailing list

A levelezési lista egyrészt a tárggyal kapcsolatos fontos események és tudnivalók közzétételére, másrészt konzultációra szolgál.

A tárgy hallgatóit az ETS-ben megadott címükkel automatikusan felvesszük a levelezési listára is. Figyelem: kizárólag az ETS-ben megadott című postafiókjából küldhet levelet a listára a dp-l@iit.bme.hu címre. Mielőtt kérdezne, nézze meg a levelezési lista archívumát, hátha ott máris megtalálja a választ!

Követelmények / Requirements

A tárgykövetelmények a 2007. év tavaszi félévétől kezdve megváltoztak. A 2007. február 15-étől érvényes tárgykövetelmények megtalálhatók a Dékáni Hivatal, illetve a tárgy honlapján. / The Course Datasheet and Requirements will change in the 2007 Spring semester. For the time being, the old version is available on the webpage of the course in English.

Gyakori kérdések - válaszokkal / Frequently asked questions - with answers

Elektronikus TanárSegéd / Electronic Tutoring System

Az Elektronikus TanárSegéd (ETS) segít a tananyag gyakorlásában, beszedi a házi feladatokat, fogadja a jelentkezéseket a zárthelyikre és más alkalmakra, közli a zárthelyik eredményét stb.

Az ETS-be a NEPTUN-kóddal kell belépni. Az ETS az üzeneteit alapértelmezés szerint a tárgyat felvett minden hallgatónak a {neptunkod}@neptudkod.hszk.bme.hu címére küldi el, ez a cím azonban később bármikor módosítható.

Gyakorlórendszer / Exerciser

Használja a Web-alapú gyakorlórendszert! Elérhető az ETS-ből NEPTUN-kóddal.

A gyakorlórendszer hálófüggetlen, otthon használható változata letölthető innen: Windows változat, Linux változat.

Letölthető jegyzetek, előadásdiák, példaprogramok / Lecture notes, slides, programming examples for downloading

Egyéb hasznos hivatkozások / Other useful links

dp-home Teljes szövegű elektronikus folyóiratok, bibliográfiai adatbázisok, szótárak, lexikonok, nyelvi tesztek. Ingyenesen érhetők el felsőfokú tanintézetek, kutatóintézetek, szakkönyvtárak és más közintézmények IP-tartományából.

DP Admin
Vissza az elejére / Back to the top